Lütfen bekleyin..



Polat: “Seçime hazırız ve iddialıyız”

02 Şubat 2022, 16:10 - Okunma: 675

Gelecek Partisi Batman il başkanı Abdulbaki Polat beraberinde İl başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Zengin, İl Başkan yardımcısı Bahattin Durmaz, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Mik, Başkan yardımcısı Filiz Altun’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Bir süredir Yurtdışında bulunması nedeniyle ve Gazetemizin 9. Kuruluş yıldönümünü kutlamak ve ülke gündemiyle değerlendirmelerde

bulunmak üzere gazetemizi ziyaret eden Başkan Polat önemli açıklamalar yaptı. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm çalışanlarının yeni yayın yılını kutlayan Başkan Polat Batman’da zor şartlarda görev yapan basın mensuplarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek Batman’daki medya basın sektöründen memnun olduklarını açıkladı. 
YEREL BASIN ZOR DURUMDA
Önümüzdeki günlerde Antalya’da Genel Merkezin düzenleyeceği istişare toplantısına katılacağını anlatan Başkan Polat, toplantıda Batman'ın sorun ve taleplerini dile getireceklerini söyledi.Başkan Polat gazete ziyaretinde yaptığı açıklamada “Türkiye genelinde Gelecek Partisi olarak 50 bin üyeye ulaştık. Batman’da teşkilat olarak 1500 üye yaptık. Batman halkının teveccühünden ve ilgisinden son derece memnunuz. Partimize vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. Vatandaşlar sık sık partimize gelerek isyan ediyor ve bizi bu yönetimden kurtarın diyorlar. Maalesef İktidar yerel gazeteleri bitirme çabasındadır. Genel başkanımız Yerel basını önemsiyor. Partimizin temel felsefesi yerel desteği olmadan ülkede hiç bir zaman huzurun olması mümkün değildir. 


SANDIK BAZLI ÇALIŞMA BAŞLATTIK
2 ay önce Genel Merkezin talebiyle bir çalışma başlattık. Sandık bazlı çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmayla seçmene birebir ulaşıp kendimizi anlatmak istiyoruz. Batman’da her sandığa 3 kişi görevlendirdik. Sandık bazlı çalışmanın amacı muhtemel bir seçim için hazırlıklı olmaktır. Parti olarak Batman’da ve Türkiye’de seçime hazırız. Vatandaşın Temelde ekonomik sorunlar, adalet ve özgürlükler nedeniyle yaşanan sıkıntıları var. Hayat pahalılığı nedeniyle emekliler zor durumda. Asgari ücretlinin maaşı eridi. Akaryakıt zamları vatandaşları zorluyor. Elektrik ve doğalgaz zamlarının geri alınması için çabamız devam ediyor. Ülke vatandaşı ekonomik olarak ciddi sıkıntıdadır. Gelecek partisi olarak bu ülkenin huzur bulması için mücadele ediyoruz. Özgürlüklerden yana bir tavır takınıyoruz.”dedi. 
Gazetemiz Sahibimiz Nimet Dal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=