Lütfen bekleyin..



Rahatsızlanan hasta için seferberlik!

02 Şubat 2022, 16:09 - Okunma: 341

İl Özel İdare ve Sağlık ekipleri Sason ilçesinde rahatsızlanan hasta için seferberlik başlattı. Saatler süren karlı yolları açma çalışması sonrasında hastaya ulaşıldı. Sason ilçesine bağlı Örenağıl köyü Taşlıca mezrasında rahatsızlanan çocuk için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Durumun ilçe kaymakamlığına bildirilmesi üzerine İl Özel İdaresine bağlı İlçe şefliği karla mücadele ekipleri yola çıktı.

Kapalı yolların açılması ve Sağlık ekiplerinin köye ulaşması için adeta seferberlik başlatıldı. Saatler süren yol açma çalışması sonrasında sağlık ekiplerinin köye ulaşımı sağandı. Hastaya köyde yapılan ilk müdahalenin ardından hasta ambulansa alınarak Sason Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alındı.
14 KÖY VE 25 MEZRADA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Öte yandan İl Özel İdare ekipleri, Karla mücadele çalışmaları kapsamında Beşiri, Hasankeyf, Gercüş, Kozluk ve merkeze bağlı köylerimizde ulaşıma kapalı yol bulunmamaktadır. Sason ilçemizde ise ulaşıma kapalı durumda bulunan 14 köy ve 25 mezrada ekiplerimizin yol açma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=