Lütfen bekleyin..



Batman’da günlük vaka 300’ü aştı

31 Ocak 2022, 18:17 - Okunma: 275

Türkiye’de artan Covit19 vakalarında Batman’da yaşanan aşırı artış dikkat çekiyor. 3 hafta öncesine kadar günlük 10 vakanın görüldüğü ilimizde Son yapılan açıklamada günlük vaka sayısı 160’tan 306’ya çıktı. Yaşanan gribal enfeksiyon ve Covit19 omikron vakaları nedeniyle kentteki hastanelerde yoğunluk yaşanıyor. Batman Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisine günlük 2 bini aşan hasta müracaatı olurken,

İluh devlet hastanesi, Çocuk Acil ve diğer özel hastanelerle birlikte Batman’da sadece acil servislere müracaat eden günlük hasta sayısı 5 bini buluyor. Vatandaşların artan vakalara karşı dikkatli olması uyarısı yapıldı.   
SON VERİLERİ BAKANLIK AÇIKLADI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıkladığı Türkiye genelinde 15-21 Ocak illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosunda Batman, vaka ortalaması 166,38’den 306,64 yükseldi.  Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "15-21 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Erzurum, Bursa, Çankırı, Yalova, Erzincan, Uşak, Batman, Elazığ, Siirt, Bayburt” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=