Lütfen bekleyin..



Yedam’dan Ücretsiz Destek

31 Ocak 2022, 18:08 - Okunma: 281

Yeşilay Batman Şubesi, yarıyıl tatilinde çocukların ekran karşısında geçirdiği zamanı kontrol altına almak için önerilerde bulundu.Yeşilay’ın çocukların ve gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarına sahip olması için pek çok çalışma yürüttüğünü belirten Yeşilay Batman Şube Başkanı Yılmaz Aydın Aydın; “Tatil dönemlerinde çocukların ekran karşısında geçirdikleri zaman artabiliyor ancak

 çocukların tatili verimli ve sağlıklı geçirmesi için bu sürenin kontrol altına alınması gerekiyor. Bu kapsamda ailelere önemli görevler düşüyor.” Dedi.
Her bağımlılıkta olduğu gibi teknoloji bağımlılığının da oluşmadan önlenmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz Aydın, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların sağlıklı ve bağımlılıktan uzak bir yaşam sürmesi için ailelerden bu önerilerimizi sadece yarıyıl tatilinde değil her zaman dikkate almalarını ve bağımlılıkları oluşmadan önlemek için duyarlı olmalarını tavsiye ediyoruz. Bağımlılığın oluşması durumunda ise tamamı bağımlılık alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan YEDAM ekibimiz ile destek veriyoruz. Bağımlılıklarından kurtulmak isteyenleri YEDAM’dan destek almaya davet ediyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=