Lütfen bekleyin..



Şehit Aileleri yemekte buluştu

31 Ocak 2022, 18:06 - Okunma: 231

Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından daha önce Sason, Beşiri, Kozluk ve Hasankeyf ve Gercüş’te şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak şehit yakınları ve gazilere yemek verilmişti. Son yemeği ise Batman merkezde vererek proje sonlandırıldı. Programda bir konuşma yapan Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma

 Derneği Başkanı Hasan Demir, dernek olarak yaptıkları faaliyet hakkında şehit yakınları ve gazileri bilgilendirdi. İçişleri Bakanlığının destekleriyle çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Demir; "Projelerimizle hizmette sınır tanımıyoruz. İçişleri Bakanlığımızın desteğiyle son 6 yılda 4 projemiz onaylanarak şehit yakınlarımız ve gazilerimize hizmet etme fırsatı yakaladık. Bulduğumuz her fırsatta şehit yakınlarımız ve gazilerimizle bir araya gelebilmek adına yemek programları düzenledik. " dedi. Program verilen yemeğin ardından şehitler için okuduğu dualar ile son buldu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=