Lütfen bekleyin..



“Biz Bu Coğrafyaya Barışı Getireceğiz”

25 Ocak 2022, 16:14 - Okunma: 519

Geçtiğimiz hafta yapılan 4. Olağan Kongrede HDP Batman İl Eş başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Sarik ve Hürriyet Kaytar Merkez ilçe seçim kurulunda mazbatalarını aldılar. Çok sayıda kişi ve kuruluşun ziyaret ettiği HDP’nin yeni eş başkanları ve il yönetimi yoğun ilgi gören Kongre nedeniyle Batman halkına teşekkür ettiler. HDP Eş başkanları Hüseyin Sarik, Hürriyet Kaytar Batman halkının ilgisinden

son derece memnun kalırken, İl binasına yapılan tebrik ziyaretleri içinde teşekkür ettiler. 
“HALKIMIZIN DESTEĞİNDEN MEMNUNUZ”
Eş başkanlar Sarik ve Kaytar yaptıkları açıklamada “ Yaklaşık 1 haftadır geride bıraktığımız kongrenin üzerinde inanılmaz bir sahiplenme söz konusu oldu. Halkımızın ilgisinden çok memnunuz. Bu kadar baskının yoğunlaştığı bir süreç ve Türkiye’de ötekileştirilen tüm kesimler üzerinde ciddi bir baskının olduğu bir dönemde, Tüm bunlara karşılık inatla halkımız 4. Olağan kongreye ciddi bir destek sundular. İstanbul’da başlayan bir süreç, İstanbul’un o enerjisi tam Batman’a yansıdı. Nerdeyse salonlarda yer yoktu. İnsanlar o soğuğa rağmen o kongreye ciddi bir sahiplenme yaptılar.

Biz varız inadına ne kadar baskı ve zülüm artarsa da Biz bu coğrafyada siyaset yürüteceğiz. Biz bu Coğrafyaya barışı getireceğiz. Barışı getirecek tek parti HDP’dir. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, sahada çalışan tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle halka teşekkür ediyoruz. Bu zor sürece rağmen biz varız dedikleri için. Umut ediyoruz bizde bu uğurda mücadeleye devam edeceğiz. Bu süreçte il binamıza gelerek yeni yönetimimizi tebrik eden, başta Batman halkı olmak üzere, dernekler, siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ediyoruz.  Halkımız HDP’nin halk partisi olduğunu bir kez daha ispat etmiştir.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=