Lütfen bekleyin..



Akparti Batman İl Başkanlığı suç duyurusunda bulundu

24 Ocak 2022, 15:26 - Okunma: 258

AK Parti, Başkan İl Teşkilatı Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına alçak ifadelerle hakaret eden Sedef Kabaş için harekete geçti.AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür ve beraberindekiler sözde gazeteci Sedef Kabaş hakkında da suç duyurusunda bulundu.Adliye çıkışı AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Borak, basın açıklaması yaptı.


Bir televizyon kanalında sistematik olarak partilerine, genel başkanlarına ağır hakaretlerde bulunulduğunu iddia eden Borak , 'Sözde gazeteci Sedef Kabaş katıldığı televizyon programında AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Bu hakarete sessiz kalmayacağız" dedi.


Cumhurbaşkanı'nın siyasete girdiği yıllardan bu yana muhalefete sayısız mağlubiyetler yaşattığını sözlerine ekleyen Borak , şunları söyledi:

'Kazanılan zaferleri hazmedemeyen 'hazımsız güruh' sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı, ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatlerinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuzu kastedecek şekilde hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Cumhurbaşkanımız ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir. Milletin temsil ettiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir aklı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak değerlendiremez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunduğumuzu ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=