Lütfen bekleyin..



Yaşar “Taksici esnafına yapılan zam yetersiz kaldı”

24 Ocak 2022, 15:23 - Okunma: 352

Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar Taksici esnafı için 11. Ayda talep ettikleri zammın yeni onaylandığını belirterek fiyat açılışının 6 TL, Km 7 TL ve beklemeninde 1 TL olarak belirlendiğini belirterek ancak artan yakıt fiyatları nedeniyle yeni bir güncelleme yapılması gerektiğini söyledi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Reşit Yaşar gazetemize yaptığı açıklamada “Taksici esnafımızın sorunlarını çözmek ve artan zamlar karşısında ezdirmemek için yoğun girişimlerimiz devam ediyor. 11. Ayda talep ettiğimiz zam yeni onaylandı. Ancak aradan geçen sürede Yakıt’a yüzde 40 zam daha geldi. Buda yapılan zammı yetersiz kıldı. Yeni bir güncelleme yapılması için talebimiz olacak. Taksici ve diğer nakliye işi yapan Kamyoncu esnafımızın var olan sorunlarını çözmek içinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Taksi durakları için kalan durakları esnafımıza kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede taksici esnafımız yeni duraklarına kavuşacak. Aramıza yeni katılan Galerici esnafımızla da önümüzdeki dönemde bir aile olarak hizmete devam edeceğiz.”  Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=