Lütfen bekleyin..



Yaban Hayvanları için doğaya yem bıraktılar

24 Ocak 2022, 15:16 - Okunma: 358

Batman’da çevreciler ve çeşitli kuruluşlar tarafından doğaya yaban hayatının korunması için yem, yiyecekleri bırakıldı. Etkinliğe Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Bir Kalp Bin Umut Derneği,Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Bir Kalp Bin Umut Derneği, Haciko, Türkiye Emekliler Derneği, Türk Kızılay Genç, Türkiye Şehit Aileleri Vakfı, Batman Teknikerler Derneği,

Batman Ziraat Teknikerler Derneği, Damla ve duyarlı vatandaşlar ve Yenidoğan köy muhtari ile çok sayıda doğa sever katıldı. Başkan Hasan Argunağa yaptığı açıklamada “ Doğanköy Şabê köyü kırsalındaydık. Çok zor duruma düşen, açlıkla karşı karşıya kalan hayvanlara dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak, toplumu bilinçlendirmek için doğaya yiyecekler bıraktık. Herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi. 


İYİ PARTİ’DE DESTEK VERDİ
İYİ Parti Çevre Doğa Politikaları Başkanlığı, Batman Saha-Der’in organize ettiği, ‘Sahipsiz Sokak Hayvanlarını besleme ve barınak’ etkinliğine tam kadro destek verdi. İl Başkanı Kısmet Çelik, toplumun ve sahipsiz hayvanların yararına düzenlenen her türlü etkinlik ile organizasyonlara maddi ve manevi olarak destek vereceklerini söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=