Lütfen bekleyin..



Coşkulu konser

20 Ocak 2022, 17:05 - Okunma: 336

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, "Ocak Ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri" kapsamında bu kez Engelsiz konser gerçekleştiVali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ümit Çiçek, Batman Özel Eğitim Kurumları

Derneği Federasyon İl Temsilcisi Rezan Şaşmaz, Özel Gereksinimli öğrenciler ile velileri yer aldı. Sanatçı Mehmet Şah Dicle’nin birbirinden güzel söylediği şarkılarda konuklar yerinde duramadı. 
KONSER İLGİ GÖRDÜ
Vali Şahin’in eşi Ebru Şahin, özel gereksinimli öğrenciler ve aileleriyle birlikte yörenin halk oyunlarına eşlik etti. Vali Şahin, konserde şöyle konuştu: “Öncelikle bu programda bizleri bir araya getiren İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz. Rehabilitasyon merkezleri de heyecanımıza katıldı. Çocuklarımız bizim gözbebeğimiz. Onlara ne kadar hizmet etsek azdır. Bu tür etkinliklerin devamı gelecek. Biz her türlü etkinliği yapmaya hazırız. Kültür ve Turizm, Milli Eğitim ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüklerimize bu ortak çalışmasından dolayı tebrik ederim” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=