Lütfen bekleyin..



Asayış ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor..

18 Ocak 2022, 21:32 - Okunma: 236

Batman Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından. ilimizde meydana gelen Hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüphelilerin yakalanarak. adli mercilere sevk edilmesi ve suç eşyası malzemelerin temin edilerek. vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye

yönelik yapılan çok yönlü çalışmalarda: 15.01.2022 günü, ilimiz Petrolkeni Mahallesinde, 06.00 sıralarında, BASKİ Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne ait 2879 Sokak park içerisinde bulunan, su deposunun yanında, hareketsiz yatan bir şahsın olduğu anonsunun gelmesi üzerine, olay yerine giden ekiplerimiz tarafından, su deposunun elekirik Panosu kısmına, Bakır Kablo Hırsızlığı yapmak amacıyla, depo kilidini kırmak sureti ile giren şahısların olduğu tespit edilmiştir. Olay esnasında elektrik çarpması sonucu Ex olan (A.Ü.) isimli şahıs görülmüş, hemen 112'ye haber verilmiştir. Yapılan titiz araştırmada, olay yerinde yakalanan (H.A.) isimli şahıs 15.01.2021 günü Emniyetteki işlemlerinin akabinde sevk edildiği Adli Makamlarca, Adli Kontrol Şartı ile Serbest kalmıştır. İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından huzur ve güvenin sağlanması amacıyla 7/24 her daim tüm il genelinde suç ve suç unsurlarıyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Basın ve kamuoyuna duyurulur.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=