Lütfen bekleyin..



Gür, vatandaşlarla bir araya geldi

18 Ocak 2022, 21:19 - Okunma: 269

AK Parti Batman İl Başkanı Av.Akif Gür, Huzur, Çamlıca ve Belde mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Gür mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Huzur, Çamlıca ve Belde mahallelerini ziyaret eden Gür, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, öneri ve

taleplerini dinledi. TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDIBaşkan Gür, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada “Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız da buluşup varsa sorunlarını yerinde dinliyor, yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve yapılan çalışmalarda varsa aksaklıkların giderilmesi için de ilgili kurumlarla irtibata geçiyor ve çözüme kavuşturulması için takipçisi oluyoruz. Saha ve alanda gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etmiş ve çalışma azmimizi daha da perçinlemiştir. Yıllarca hizmet görmeyen Batmanımız, cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllardaki çalışmalarla adeta kabuk değiştirmiştir. Batmanımızı sosyal ve mühendislik anlamındaki yatırımlarla kalkındırmaya ve vatandaşımızın sorun ve taleplerinin karşılanması için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=