Lütfen bekleyin..



Dünya Hastanesi İlklere İmza atıyor

14 Ağustos 2017, 03:33 - Okunma: 4407

2007 yılında Batman’da sağlık hizmeti vermeye başlayan Özel Dünya Hastanesi bölgenin dört bir yanından hasta kabul eden bölgesel bir hastane haline geldi. Dünya Hastanesi Sadece Batman ve bölge illeri değil, Türkiye’ye komşu illerden de çok sayıda hastanın tedavi olup şifa bulduğu bir sağlık merkezi oldu.

Beyin Tümörü ameliyatı,  beyin anevrizması tedavisi. Nükleer tıp.Uyku tedavisinin yapıldığı uyku odası ve Batman’da ilk kanser ameliyatları.ve son olarak bölgede Onkoloji lisansı olan tek hastane olan Dünya Hastanesinin Vatandaşa kesintisiz hizmet verme gayretinde olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman vatandaşa daha kaliteli hizmet vermenin çabasında olduklarını belirtti.
Poliklinik, yoğun bakım, ameliyathane, tedavi standartları, hasta hakları ve güvenliği, enfeksiyon kontrolü, tesis yönetimi, hizmet standartları, , yatak sayısı, kapalı alan, doktor ve hemşire sayısı ve çalışanların sosyal hakları gibi konularda eksiksiz bir hizmet anlayışı ile hizmet veren Özel Batman Dünya Hastanesi büyük ilgi çekiyor.
Yeni Yapay Kalp kapağı takıldı
Başarılı ameliyatlar ve sağlık hizmeti ile adından söz ettiren Özel Batman dünya Hastanesi Batman’da ilk açık kalp ameliyatının yapıldığı hastane olarak tarih sayfalarında yer aldı. Önceki hafta İleri derecede akciğer ödeminde ve preşok tablosundaki hasta Özel Batman Dünya Hastanesi Kalp Damar Cerrahları Op.Dr. Fikri KUTLAY ve Op.Dr. Rafet TOK tarafından göğüsteki ileri derece yapışıklık giderilirken, Pıhtı ile tıkanmış yapay kapak çıkarılmış ve sol kulakçık içindeki pıhtılar temizlenerek yerine yeni yapay kapak konuldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=