Lütfen bekleyin..



Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla buluşturdu

16 Ocak 2022, 14:47 - Okunma: 260

Bünyesinde 7 yayınevi bulunan Batman Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla bir araya getirerek karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte Mütercim Yayın Grubu sahibi araştırmacı Yazar Mehmet Ali Arslan, onur konuğu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Burhanettin Ceylan, Mütercim Yayın Grubundan Araştırmacı Yazar Ecir Demirkıran, Araştırmacı Yazar Muhammed

Zeki Mirzaoğlu, Yazar- Şair Maruf Özülkü, SEBE Yayınları yazarlarından Gazeteci Yazar Metin Özmen ve YAFES Yayınları yazarı Gazeteci Yazar Ekrem Turğut  yer aldı. Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Yazar Arslan, “Güneydoğuda bulunan tek yayın grubu olarak okumaya teşvik etmek amacıyla okuma seferberliği başlattık.Okuma seferberliği kapsamında halkımızın yanında olmak için tüm vatandaşlarımız için bir indirim kampanyası başlattık. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim uygulamaktayız. Bunun yanında okuma seferberliğine destek amacıyla, kendisine bir kitap alan vatandaşlarımıza, arkadaşına hediye edebileceği bir kitabı da hediye ediyoruz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=