Lütfen bekleyin..



Hırsızlık suçundan aranan 3 kişi yakalandı

14 Ocak 2022, 19:25 - Okunma: 329

Batman Emniyet Müdürlüğü kentte yaptığı başarılı çalışmalarla çok sayıda hırsızlık olayına karışan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda hırsızlık suçundan aranan 3 şahsı çaldıkları malzemelerle birlikte yakaladı.Batman İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kent merkezinde yakalanan şahıslardan iki kişinin tutuklandığı bir kişin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ifade edildi.

Emniyet açıklamasında, "08 Eylül 2021 tarihinde Aydınlıkevler Mahallesi'nde meydana gelen Tofaş marka Oto Hırsızlığı, 15 Ekim 2021 tarihinde Pınarbaşı Mahallesi'nde park halinde bulunan araçta meydana gelen Otodan Hırsızlık ve 27 Eylül 2021 tarihinde Çamlıtepe Mahallesi'nde bulunan apartmanda meydana gelen motosiklet hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen A.M isimli şahıs 12 Ocak Çarşamba günü yakalanarak adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

Öte yandan Batman'da motosiklet hırsızlarına yönelik Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli tarihlerde yapılan denetlemelerde çalınan 6 motosikletin ele geçirildiği, 1 kişinin de tutuklandığı belirtildi.
Batman'da neredeyse her gün yaşanan motosiklet hırsızlıklarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada yakalanan şahıslardan bir kişinin tutuklandığı diğer hırsızların ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ifade edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Batman Merkez'de bulunan farklı mahallelerinde farklı tarihlerde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 8 kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=