Lütfen bekleyin..



AK Parti İl Başkanı Gür'den Emniyet Müdürü Kıraç'a ziyaret

14 Ocak 2022, 19:16 - Okunma: 341

AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür ve beraberindekiler İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ı ziyaret etti.Ziyarette Batman' ın güvenlik tedbirleri ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kentteki huzur ve güvenlik çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette İl Emniyet Müdürü Kıraç, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederken, başkan Gür ise Kıraç'a başarılar diledi.

Batman'ın  ülkemizin en huzurlu şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Gür, emniyet teşkilatının ülkenin  huzur ve güvenliği için önemine işaret etti.

Gür “AK Parti olarak her zaman polisimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Hem ilimizde hem de ülke genelinde huzurun ve güvenliğin sağlanması noktasında emniyet teşkilatımızla birlikte hareket etmeli ve onlara yardımcı olmalıyız. Biz AK Parti Batman  il teşkilatı olarak, ilimizin güvenliği ve huzuru konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Batman  bugün Türkiye'nin en güvenilir  şehirleri arasında yer alıyor. Asayiş oranlarında da bir düşüş söz konusu. Tabi bu durum bizi gururlandırıyor. Şüphesiz burada en büyük emek güvenlik güçlerimizin. Kendilerini bu anlamda da kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=