Lütfen bekleyin..



“Deva Partisi olarak sahada ve alandayız”

12 Ocak 2022, 16:56 - Okunma: 394

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci ve İl Başkan yardımcıları Adnan Kavuştur, Burak Akın, Vefa Kavşut ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Avşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret ettiler. Hem bilgilendirmede bulunmak hem de basının tavsiye ve önerilerinden istifade etmek için gazete ziyaretinde bulunduklarını belirten

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

İl Başkanı Müjdeci, tüm gazeteciler gününü kutlayıp başarı dileklerinde bulundu. Batman’da sahada ve aktif olan bir parti olduklarını açıklayan Başkan Müjdeci partilerine yoğun bir ilgi ve teveccüh olduğunu belirterek “ Her hafta bir mahallede vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Sürekli esnafımızla bir aradayız. 35 bin kişiye deva partisinin broşürünü dağıttık. Yaklaşık bin 600 üyemiz var. Partimiz gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İl ve ilçelerde yoğun şekilde çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaş bizleri memnuniyetle karşılıyor. Belki de var gücüyle sahada olan tek siyasi partiyiz. Üzülerek söylemeliyim ki ülke iyi yönetilmiyor ve daha kötü günler bizi bekliyor.

Çünkü hükümete güven yok. Tarımdan tutun birçok alana kadar yapılan bir faaliyet yok. Bu iktidar başta olmaya devam ederse ülke daha da kötüye gidecek. 10 Nobel ödüllü bir iktisatçıyı bile getirseler bu ülkenin ekonomisi düzelmez. Çünkü güven kalmamış.”  Dedi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı başkan Müjdeci ve ekibine teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=