Lütfen bekleyin..



Real Konak’tan Gazetecilere 10 Ocak jesti

11 Ocak 2022, 13:38 - Okunma: 400

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Real Konak Hotel yönetimi, Batman'da çalışan basın mensuplarını bir araya getirerek pasta kesimi gerçekleştirdi. Otelin konferans salonunda gerçekleştirilen pasta kesimi, Neşat Ertaş'ın unutulmaz türküleri eşliğinde kesildi. Sinevizyondan

'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun' ve kentte faaliyet gösteren gazetelerin logolarını içeren ' Güzide Batman Basını' yazılı görsellerle  güzel bir ambiyans oluşturan Real Konak Hotel yönetimi, gazetecileri yine unutmadı. Etkinlikte konuşan Real Konak Hotel Müdürü Sinan Sarı, gazetecilerin sadece 1 gün değil, her gün kalplerinde olduklarını belirtti. Ülke gelişimine ve demokrasisine  katkıda bulunan gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmede önemli bir misyon üstlendiklerini kaydeden Genel Müdür Sarı,  otel yönetimi ve tüm ekip arkadaşları adına, gazetecileri otellerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Gazeteciler de kendileri için tertiplenen 10 Ocak etkinliğinden dolayı otel yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=