Lütfen bekleyin..



Başkan Adayı Turan çalışmalarını sürdürüyor

11 Ocak 2022, 14:49 - Okunma: 358

Batman şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını önceki günlerde açıklayan Cemil Turan çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Batman’daki Taksici esnafı ve şoförleri ziyaret eden Başkan Adayı Turan hedef ve projelerini anlatan broşürlerini teslim etti. 5 Şubat tarihinde yapılacak ve 470 delegenin oy kullanacağı seçim için ekibiyle çalışmalarını yürüten Turan,

“Şoför esnaflarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve talibim. Göreve geldiğimizde, esnaflarımıza iyi bir hizmet sunmak için çaba içerisinde olacağız. Ve kısa zamanda faaliyet binamıza kavuşmak için gayretler içinde olacağız. Odamızı odalarımızın üyeleri yaraşır aktif bir duruma getireceğiz. Esnafımızın her türlü sevinç, hüzünlü günlerinde mesajla değil bizzat yanlarında olup destek vereceğiz. Her üyemizin sorunlarını ile bire bir ilgilenerek esnafımızın dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm noktasında yanlarında olacak bir yönetim anlayışıyla bu göreve talibim.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=