Lütfen bekleyin..



Şoförler Odasında Reşit Yaşar aday olduğunu açıkladı

10 Ocak 2022, 20:03 - Okunma: 913

Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar yaptığı basın açıklamasıyla 5 Şubat tarihinde yapılacak kongrede yeniden Başkanlığa aday olduğunu kamuoyuna açıkladı. Başkan Yaşar açıklamasında oda üyelerini seçime davet ederken şunları söyledi. “Yapılacak seçimde aday olduğumu kuşkusuz daha evvelki deneyim ve tecrübelerimizle esnaf arkadaşlarımızın

katkı ve desteğiyle hizmete talip olduğumuzu Batman şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyeleri hep birlikte yönetim anlayışıyla seçimin Batmana ve Batman şoförler odası üyelerine hayırlı olmasını dilerim.

“TAKSİCİ VE ŞOFÖR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Hep birlikte şu ana kadar 9 adet taksi durağı kulübeleri kuruldu duraksız taksiler için başvurularımız ve talebimiz devam etmektedir. İnanç ve gayretle inanıyoruz ki önümüzdeki en kısa dönemde bütün taksi durakları barınacakları kulübelere sahip olacaklar. Taksimetre için yaptığımız başvuru yeni tarife olarak açılış 6.00  tl kilometre 7.00  tl bekleme 1.00  tl olarak belediye yetkilileri tarafından fiyatlandırılmıştır. Bunun yanında tarife farkı talebimizden sonra yakıta 3.450 tl zam gelmiş bulunmakta şimdiden bütün üyeleri sağlıklı ve kazasız belasız yaşamlarını diliyorum.

Ayrıca oto galerici meslektaşlarımızın sorunlarına oda yönetimi olarak ortak akılla var olacak sorunları çözüm alanı olarak biz yönetecez anlayışıyla var olacak taleplere hep beraber çözüm merkezi olacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferat
985 gün önce
Başkanımıza hayırlı olsun
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=