Lütfen bekleyin..



Başkan Durmaz PVC esnafının sorunlarını dinledi

10 Ocak 2022, 19:47 - Okunma: 335

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, zor durumda olan PVC sektöründeki atölye sahiplerinin kapatmak ya da işçi çıkarmak zorunda kalmaması için büyük fabrikaların malzeme fiyatlarını düşürmeleri gerektiğini belirtti.HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, kentte PVC kapı ve pencere imalatı yapan firmaların atölyelerini ve showroomlarını ziyaret etti.

 Ziyarette atölye sahipleri ve çalışanlarla bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Durmaz, üretim yapan atölyelerin şartlarının daha iyi olması için desteklenmeleri gerektiğini dile getirdi.   Ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür eden firma sahipleri ve atölye çalışanları, işlerin durmaması için malzemeleri ilk elden satan makro ölçekteki firmaların fiyat indirimine gitmeleri gerektiğini vurguladı.
‘VATANDAŞLAR ÇOK SIKINTILI BİR SÜREÇ YAŞIYOR’
Batman merkezde farklı sektörlere yönelik ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Durmaz, “Esnaf, işçi, çiftçi, emekçi, girişimci, sanayici ve üreticilerimiz başta olmak üzere farklı sektörlerde iş yapan vatandaşlarımıza yönelik ziyaretlerimizi sürdürüyor, onlarla bir araya geldiğimizde sorun ve sıkıntılarını birebir kendilerinden dinliyoruz. Malum, döviz kuru dalgalanmalarından ve sonrasında rutin hale gelen zamlardan dolayı vatandaşlarımız çok sıkıntılı bir süreç yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=