Lütfen bekleyin..



Kozluk Kırsalında 2 Asker Şehit Oldu

12 Ağustos 2017, 15:56 - Okunma: 1266

İlimiz Sason ile Kozluk İlçeleri sınır hattında askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı militanlar tarafından bomba düzeneği patlatıldı. Olayda 2 asker şehit oldu. Sason- Kozluk İlçeleri ara hattında yürütülen Şehit Uzman Jandarma Ali Gülnar–7 Operasyonu sırasında, temas araması faaliyetinde emniyet için görevlendirilen JÖH Tabur Komutanlığı Personeli, Acı Tepe Bölgesinde basma düzenekli EYP'ye bastı.

Saat 07.45 sıralarında meydana gelen patlamada 1 Jandarma Uzman Çavuş ile 1 Jandarma Uzmanı Onbaşı olmak üzere 2 asker şehit oldu.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi. Şehit Askerler için Cenaze töreni düzenlendi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=