Lütfen bekleyin..



Petrol Anadolu Lisesi’nde Yaşanan Olayları Yakından Takip Ediyoruz

09 Ocak 2022, 15:42 - Okunma: 473

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada Petrol Anadolu Lisesi’nde Yaşanan Olayları Yakından Takip Ettiklerini açıkladı. Açıklamada “Son günlerde gerek yerel basında, gerekte ulusal basında yayınlanan ve kamuoyunun yakın takibinde olan Batman Petrol Anadolu Lisesinde gündeme gelen vahim iddialar, öğretmenlik mesleği ile bağdaşmayacağı gibi provokatif bir eylem olarak görülmektedir.

Okul Müdürü ile ilgili öğrencilerin ve öğretmenlerin iddiaları ile kamuoyuna yansıyan söylemler ibret vericidir.İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ivedilikle müfettiş görevlendirilmiş olması yerinde bir karar olmakla beraber, iddiaların hedefinde olan okul müdürünün halen görevinin başında olması sakınca arz etmektedir. Soruşturmanın salahiyeti açısından Okul Müdürünün ivedilikle açığa alınarak tüm iddiaların en ince ayrıntısına kadar incelenip sorumlular ile sorumluların arkasındaki kişiler hakkında şeffaf bir soruşturma yürütülmesi gerekmektedir. Soruşturmanın her safhasının takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Eğitim-Bir-Sen olarak üyeden aldığımız güç ile kimden geldiğine bakılmaksızın tüm haksızlık ve hukuksuzlukların karşısında olmaya devam edeceğiz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=