Lütfen bekleyin..



Necat Nasıroğlu Külliyesinde İnşaat Son Hız Sürüyor

09 Ocak 2022, 16:00 - Okunma: 2789

Batman’ın hayırsever iş insanı merhum Necat Nasıroğlu’nun vefatının 4. Yıldönümü nedeniyle Batman’a gelen Fernas yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu yapımı hızla devam eden Necat Nasıroğlu Külliyesinde incelemelerde bulundu. Batman’daki Fernas’ın fabrika ve tesislerini de inceleyen Muzaffer Nasıroğlu’na Ferhat Nasıroğlu, Ömer Faruk Nasıroğlu ve dostları da eşlik ettiler.

MERHUM NECAT NASIROĞLU’NU ANDILAR

Batman’a kazandırdığı fabrika, yatırımlar, eğitim ve sağlık tesisleriyle kentin unutulmayan ismi olan Merhum Necat Nasıroğlu vefatının 4. Yıldönümünde Batman’a gelen oğlu Muzaffer Nasıroğlu ve kardeşleri babalarının mezarını köyde ziyaret ederek dualar okudular.  Muzaffer Nasıroğlu Fernas tarafından Batman’a kazandırılacak ve babaları adına yaptırılan Necat Nasıroğlu Külliyesinde incelemelerde bulundu. Yoğun bir şekilde çalışmanın devam ettiği Külliyede kaba inşaat tamamlanıp ince işçiliğe geçilirken, Külliye inşaatının yıl sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında üzerinde hassasiyetle durduğu projeyi gezen ve çalışmaları hızlandıran İş insanı Muzaffer Nasıroğlu projenin üzerinde titizlikle durdukları mesajını verdi. 


Güneydoğu’da en büyük külliyesinde 8 bin kişilik Cami'nin dışında, bin kişilik Kütüphane, Gençlik Merkezi, Kur’an Kursu, bin kişilik Konferans Salonu, Nikah Salonu, Taziye Evi, Otopark vb. gibi çeşitli sosyal donatılarla hizmet verecek olup çevresi de millet bahçesi olacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Özcan
917 gün önce
Fernasa başarılar dilerim her daim yolu açık olsun ve saygı değer yöneticilere ALLAH kolaylık versin
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=