Lütfen bekleyin..



Yalçın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

09 Ocak 2022, 14:53 - Okunma: 239

Sağlık-Sen Şube Başkanı Maruf Yalçın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Basın, demokrasinin temel taşlarından bir tanesidir. Kamuoyunun hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmesi demokratik ülkelerin en belirgin göstergesidir. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan, toplumun bilgilendirmesi noktasında

oldukça önemli bir meslektir. Savaşlarda, depremlerde, sellerde, pandemi sürecinde nasıl sağlık çalışanlarımız ön plandaysa toplumun bilgilendirilmesi için de basın emekçileri ön safta çalışıyor. Sağlık çalışanlarımız insanlara umut oluyor, basın emekçilerimiz de insanlarımızı bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyor. 21. yüzyılda teknolojinin böyle geliştiği, doğru olmayan bilginin saniyeler içinde yayıldığı bir ortamda mesleklerini icra eden basın çalışanlarımıza büyük görevler düşmektedir. Topluma doğru bilginin ulaştırılmasında basın mensupları hayati görevler üstlenmektedir.Bizleri her zaman doğru bilgiye ulaştıran gazetecilerimizin ekonomik, sosyal ve özlük haklarının da bir an önce hakkaniyet içerisinde düzenlenmesi gerekmektedir.Bu duygu ve düşüncelerle toplumun doğru bilgilendirilmesi ve aydınlatılması, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesi gibi önemli görevler üstlenen gazetecilerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyoruz”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=