Lütfen bekleyin..



Ergin TEOG ve LYS Yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi

10 Ağustos 2017, 18:42 - Okunma: 1134

Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin Teog sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada öğrencileri kutladı. Başkan Ergin açıklamasında “2017 Yılında yapılan TEOG ve LYS sınavları yerleştirme sonuçları açıklandı.

Öğrencilerimiz,Aileleri ve Eğitim camiası açısından uzun bir o kadar meşakkatli geçen zorlu süreç sonucunda TEOG sınavı sonucu ortaöğretim kurumlarına,LYS sınavı sonucu Üniversiteye yerleşen tüm öğrencilerimizi ve Ailelerini kutlar Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.Öğrencilerimizin bu zorlu süreci geçmelerinde büyük fedakarlıklar gösteren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm Eğitim camiasını teşekkür eder başarılar dileriz. TEOG Sınavı sonucu hiçbir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyip açık liseye kayıtları yapılan öğrencilerimizin okullarımızın kontenjan durumlarını da takip ederek nakil süresinde nakil istemeleri gerekmektedir.    LYS sınavı sonucu  tercihlerine yerleşemeyen öğrencilerimize 2018 yılında yapılacak olan LYS sınavına kadar çalışmalarında başarılar dileriz.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=