Lütfen bekleyin..



OSB Başkan Vekili Nasıroğlu’ndan, Özoğul’a teşekkür plaketi

05 Ocak 2022, 16:49 - Okunma: 678

Batman Organize Sanayi Bölgesinde Yönetim Kurulu başkan vekilliği görevine seçilen İş adamı Vecdin Nasıroğlu Batman OSB’de daha önceden 3 dönem başkan vekilliği görevinde bulunan İş adamı Hifzullah Ozoğul’a teşekkür plaketi verdi. Batman OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu bugüne kadar OSB’de yaptığı hizmetlerden dolayı eski Başkan vekili Hifzullah Özoğul’a teşekkür ederek

Batman Organize sanayi bölgesi adına teşekkür plaketi takdim etti. Hifzullah Özoğul Batman OSB’de başkan vekilliği görevine seçilen İş adamı Vecdin Nasıroğlu’na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yeni dönemde üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti. Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu Batman Organize sanayi bölgesini daha ileriye götürmek için el birliğiyle hizmet edeceklerini belirterek, Batman ekonomisinin lokomotifi olan Batman Organize sanayi bölgesinin istihdam ve yatırımlarına devam edeceğini ve her zaman yatırımcının yanında oldukları mesajını verdi. 

Öte yandan Batman Valisi ve Organize sanayi bölgesi başkanı Vali Hulusi Şahin’de bugüne kadar Batman Organize sanayi bölgesi Yönetim kurulunda yaptığı özverili çalışmalarından dolayı Hifzullah Özoğul’a teşekkür belgesi verdi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=