Lütfen bekleyin..



Emniyet Genel Müdürü Aktaş’tan Batman’a ziyaret

05 Ocak 2022, 16:46 - Okunma: 394

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş bir dizi toplantı ve ziyarette bulunmak üzere geldiği Batman’da önceki gün yaşanan üzücü olayda şehit düşen Mahalle bekçisi Abdulrezzak Kanat’ın ailesini ziyaret etti. Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Aktaş ardından güvenlik ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

VALİ HULUSİ ŞAHİN’LE GÖRÜŞTÜ

 

ktaş Güvenlik toplantısının ardından, Batman Vali Hulusi Şahin'i ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmede bulundu.
ŞEHİT AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
Batman ve bölge güvenliğinin değerlendirdiği toplantının ardından Genel Müdür Aktaş beraberinde Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’la birlikte önceki gün yaşanan üzücü olayda yaşamını yitiren Mahalle bekçisi Abdulrezzak Kanat’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Emniyet Genel Müdürü Aktaş sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Şehidimiz Çarşı ve Mahalle Bekçisi Abdulrezzak Kanat'ın ailesiyle birlikteyiz. Milletimizin huzuru için kendi canını feda eden Aziz Şehitlerimizin bizlere emanetleri.. Rabbim bizleri şehitlerimize ve ailelerine mahcup etmesin.” Dedi. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=