Lütfen bekleyin..



“Sağlık çalışanları tükenme noktasında”

05 Ocak 2022, 16:40 - Okunma: 306

Batman Tabip Odası Başkanı Selehattin Oğuz ve yönetimi ile DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci'yi ziyaret etti. Görüşmede sağlık sisteminde yaşanan sorunlar ile sağlık çalışanlarının talepleri ele alındı. Ziyarette konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Sağlık konusunda gün geçtikçe geriye gittiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Hem Batman hem de Türkiye özelinde sağlık sistemi

adeta çökmüş durumda. Sağlıkta çağ atladığımızı iddia edenlerin; sahadan, vatandaşlardan ve sistemden ne derece koptuğu ortadadır. Yıllardır uygulanan sağlık politikaları hem halkımızı hem de sağlık çalışanlarını adeta tükenme noktasına getirdi. Sağlık çalışanlarımızın çalışma koşulları gün geçtikçe ağırlaşıyor.." ifadelerini kullandı. 
"YOKSULLUK SINIRININ ALTINDA MAAŞLAR İLE ÇALIŞIYORUZ" 
Ziyarette konuşan Batman Tabip Odası Başkanı Selahattin Oğuz ise, " Pandemi koşullarında canlarından ve sağlıklarından olan biz sağlık emekçilerine verilen sözler maalesef tutulmadı. Sağlık çalışanları yoksulluk sınırının altında bir ücret ve köleliği dayatan çalışma koşulları ile bu kutsal görevi üstleniyor. " dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=