Lütfen bekleyin..



HDP kongresi 16 Ocak’ta

04 Ocak 2022, 15:16 - Okunma: 326

HDP Batman İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, 16 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Kongre komisyonu, HDP İl binasında basın açıklaması yaparak yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Kongre Komisyon Sözcüsü Azat Esin, iki aya yakın bir süredir çalışmalar yürüttüklerini belirterek,

“İlçe ve Beldelerde halk toplantıları yapılarak, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret edilerek, Kentimizin birçok mahallesinde halk toplantısı alınarak kongre ile ilgili bilgilendirme yapılmış öneri ve görüşleri alınmıştır. Toplumda karşılığı olan kentin ileri gelenleri ile görüşmeler yapılmış ve önerileri alınmıştır. Kürt Siyasi Hareketinin başlangıcı olan HEP'ten (Halkın Emek Partisi) HDP 'ye kadar seçilmiş ve yöneticilik yapmış yüzlerce arkadaşımız ile görüşmeler yapılarak önerileri alınmıştır. Bu süre zarfında yönetimde yer almak isteyen yüzlerce kişi ile mülakat alınmış ve bu mülakatlar alınmaya devam edilmektedir” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=