Lütfen bekleyin..



CHP'li Tanal Batman esnafının sorunlarını dinlemeye geldi

03 Ocak 2022, 20:38 - Okunma: 440

Aralarında İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve parti meclis üyeleri (PM) Ayça Taşkent ve Navaf Bilek’in de yer aldığı CHP heyeti Parti binasında gazetecilerle bir araya geldi. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Batman’da sorunların çok fazla olduğunu söyledi.

Batman’da hava kirliliğinden, otopark sorunundan tutun, istihdamın olmamasından, işsizlikten tutun ekonomik krizin çok fazla burada hissedildiğinden bir çok sorun var. Vatandaş yüzümüze baka baka söylüyor umutsuz olmadıklarını ve çarenin Cumhuriyet Halk Partisinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyor. Batman’da Cumhuriyet Halk Partisine yoğun bir katılımın olduğu, bu katılımların Cumhuriyet Halk Partisi ve dostlarıyla birlikte iktidara yürüdüğünün açıkça göstergesi. Parti çalışmalarımıza bugün Batman’da başladık. Burada tuttuğumuz raporları genel merkezimize sunacağız. İhmal edilmiş sorunları rapor yapıp merkeze sunacağız. Bölge ile ilgili eksikliklerimiz varsa her ne kadar ihmal edilmiş hususlar varsa bunlarda derli toplu rapor halinde sunacağız. Sandığın bir an önce halkın önüne konulması gerekir. Bu milletin hepsi erken seçim istediği için iktidar bunu yapmıyor aslında millet bu iktidarı azletmiş durumda. Vatandaşın erken seçim talebinde bulunmasına rağmen seçim yapmıyorsa azledilmiş durumda. Bu yüzden toplumun rahat bir nefes alması için, huzurlu yaşayabilmesi için erken seçim şarttır. Mevcut iktidar bugün 2002 yılının gerisine düştü.’’ dedi.Heyet daha sonra esnafı ziyaret edip sorunları dinledi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=