Lütfen bekleyin..



Başkan Müjdeci’den Zam Tepkisi

02 Ocak 2022, 14:04 - Okunma: 368

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, son zamlar ile birlikte elektrik ve doğalgaz faturaları ile akaryakıt giderlerinin vatandaşın sırtında büyük bir yüke dönüştüğünü belirtti. İktidarın uyguladığı zamları eleştiren DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Zorlu bir yılın ardından yeni yılın henüz ilk dakikalarında elektrik,

 doğalgaz ve akaryakıta ciddi zamlar geldi. İktidar, Türkiye’yi yönetememenin faturasını adeta halka kesiyor. Marketlere dönüp "dolar düştü, fiyatları düşürün" uyarısında bulunduktan sonra bir imza ile 84 milyonu karanlığa sürüklemenin hiçbir izahı da olamaz. Asgari ücrete gelen zamlar, henüz vatandaşın eline ulaşmadan erimeye başladı. Memur ve emeklilerin maaşları ise enflasyon karşısında adeta hiçe döndü. İktidarın "vatandaşı enflasyona yedirmeyeceğiz" sloganı ise yeni bir yalana dönüştü. İktidar; israfı, talanı ve hızla büyüyen borç yükünü kapatmak için her seferinde elini vatandaşın cebine atmaktan geri durmuyor" ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=