Lütfen bekleyin..



Kesk’ten O Hal Bürosu Çağrısı

10 Ağustos 2017, 18:22 - Okunma: 1406

Batman Kesk Şubeler platformu yaptığı basın toplantısında O Hal İnceleme komisyonuna yapılan başvuruların zaman geciktirilmeden sonuçlandırılmasını istedi. Ses Batman Şube Başkanı ve Kesk dönem sözcüsü Deniz Topkan tarafından okunan basın açıklamasında

 “Bizler (KESK) Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu üyeleri, 15 TEMMUZ 2016 tarihli darbe sonrası çıkarılan, KHK ler silsilesi sonrası, haksız ve hukuksuz şekilde, bir gece ansızın, işlerine son verilen kamu emekçileri olarak, bugün burada olmamızın nedeni, ara hukuk diye adlandırılan, valiliklerde kurulan, OHAL inceleme komisyonuna, başvurularımızı yapmak için, toplandık. Bizler, telafisi güç olan, haksız ve hukuksuz bir şekilde, mağdur edildik. Yeni devası, daha büyük mağduriyetlere sebebiyet verilmemesi için, zaman kaybetmeksizin, acil bir şekilde, darbe ile bağı olmayan, o gün eline silah almamış, tüm kamu emekçilerinin, geçmişe dönük tüm hak kayıplarının da karşılanması şartı ile, işlerine derhal iade edilmesini, talep ediyoruz.”denildi. 
       

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=