Lütfen bekleyin..



Batmanda Polise silahlı saldırıda 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 1 yaralı

31 Aralık 2021, 18:29 - Okunma: 2146

Son günlerde uyuşturucu, hırsızlık ve suç çetelerine yönelik önemli ve başarılı operasyonlar yapan Batman polisine yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Batman huzur mahallesinde hırsızlık suçundan aranan şahısları almaya giden Polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan üzücü olayda Abdulrezzak Kanat isimli çarşı bekçisi şehit olurken yaralı Polisin tedavisi sürüyor.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 güvenlik görevlisi kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralı Polisin tedavisi sürüyor. Alınan bilgilere göre saldırganların birininde yaralandığı ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Yaşanan olay nedeniyle çok Sayıda Polis ekibi ve ambulans olay yerine gitti. Olay nedeniyle şehirde hareketli anlar yaşandı. Polis olay yerinde operasyon düzenledi 2 saldırgan gözaltına alındı. Yaralı Polis ve bekçi İluh devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerine il emniyet müdürü Köroğlu Kıraç ve çok sayıda üst düzey yetkili gitti. Yaşanan olay Batmanda üzüntüyle karşılandı.Konuyla ilgili açıklama yapan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç “Firari bir şahsı almaya giden karakol ekibimiz mukametle karşılaştı. Firari şahsın kardeşi silah kullanarak bir polis bir bekçi olmak üzere toplam 2 arkadaşımız yaraladı. Birinin hayati tehlikesi devam ediyor. Birinin durumu iyiye gidiyor. Silah kullanan da yaralı olarak hastanede yatıyor. Firari şahıs da yakalandı” dedi.Yaralılar Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken saldırgan ile hükümlünün gözaltına alındığı belirtildi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=