Lütfen bekleyin..



CHP il Başkanı Yaşar’dan STK’lara ziyaret

31 Aralık 2021, 12:01 - Okunma: 309

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, ilde gerçekleştirdiği bir dizi STK görüşmelerinin ardından açıklama yaptı. Başkan Yaşar, açıklamasında Batman ve bölgenin ekonomik kriz başta olmak üzere diğer sorunların çözümü için partisinde çalışmalar başlatıldığını duyurdu. Ekonomik krizin derin yaralar açtığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde işsizlik ve beraberinde getirdiği yoksulluk hızla derinleşiyor.

 Bu çerçevede Batman’da görüşmeler sürdüren CHP’li Hüseyin Yaşar, Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma  Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Selahattin Katkıcı ile görüş alışverişinde bulundu. Hüseyin Yaşar, daha sonra Batman Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Berati Mehmetoğlu ile görüş alışverişinde bulundu. Yaşar, derneklerin ulaştığı yoksulların kötü şartlarının düzelmesi için yapılan çalışmaları dinleyerek katkı sundu. 
YAŞAR ERKEN SEÇİM ÇAĞRISINI YİNELEDİ 
 CHP’li Hüseyin Yaşar yaptığı açıklamada, “Yoksulluk artık ülkemizin kaçınılmaz gerçeği. Bunu kabul etmeyen, üstüne bir de televizyonlarda, gazetelerde, Meclis’te bunu reddeden açıklamalar yapan iktidar mensupları bunu kabul etmeli ve bir an önce erken seçime gitmelidir. Reddettikleri yoksulluğu Saray’larından, şatafatlı hayatlarından elbette göremiyorlar. Yapmaları gereken tek şey erken seçime giderek bu durumun düzeltilmesi için halka yetki vermektir.” dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=