Lütfen bekleyin..



Batman Onu Unutmadı…

31 Aralık 2021, 11:54 - Okunma: 382

4 yıl önce bugün (31 Aralık 2017) Kamerun’da yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden Batman’ın hayırsever iş adamı Ahmet Dinç vefatının 4. Yıldönümünde anılıyor. Batman’da yaptığı yatırımlar ve kente kazandırdığı yeniliklerle halkın hala unutmadığı mümtaz insan Hacı Ahmet Dinç’i rahmetle anarken, kente kazandırdığı yatırımlar ve dar gelirliye medreselere hayır kurumlarına yaptığı

 yardımlarla kentin unutulmayan isimleri arasında yer aldı.  
KENTİN ÖNCÜ YATIRIMCISI OLDU 
Batman ilimizin ilk kuşak yatırımcılarından olan Ahmet Dinç bölgeye ve kente ilk AVM’yi kazandıran isim olurken, Batman’da özel sağlık sektöründe şehrin öncülerinden olarak Batman’a modern bir hastane kazandırdı. Merhum Ahmet Dinç kente kazandırdığı yatırımlar ve binlerce insana aş iş sağlayarak bunun yanında yardımlaşmaya verdiği önemle gönüllerde taht kurmuştu. Hayırsever Ahmet Dinç Batman için bir değer olarak her zaman görülürken Aradan geçen 4 yıla rağmen yaptığı iyilikler, mertliği ve cana yakınlığıyla halen anılan isim olmuştur.  
Topluma hizmeti vazife edinen Merhum Ahmet Dinç, yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisi ve istihdamına önemli katkılar sunarken açtığı tesis ve kurumlarda binlerce kişi ekmek yedi.Dinç ailesi Aydın, ileri görüşlü, vizyoner ve öncü kişiliği ile ailesine ve çevresine ilham veren bir insan olan Merhum Ahmet Dinç’in akasında bıraktığı değerleri korumaya devam edip daha da yüceltmeye çalışacakları mesajını verdiler.Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Merhum Ahmet Dinç’i vefatının 4. yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz…. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=