Lütfen bekleyin..



Batman’da uyuşturucu ve suç çetesine darbe... 16 gözaltı

29 Aralık 2021, 17:30 - Okunma: 341

Batman Valisi Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Basın mensuplarıyla bir araya gelerek kentte son dönemde yapılan en büyük operasyonlardan birinin yapıldığını belirterek Silahlı suç örgütü liderinin de aralarında olduğu 16 kişi ve çok sayıda silah ile uyuşturucu yakalandığını kamuoyuna açıkladılar.

VALİ ŞAHİN’DEN BATMAN POLİSİNE ÖVGÜ
İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’la birlikte basın toplantısı düzenleyen Vali Hulusi Şahin, operasyonun uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılmaya başlandığını, ancak daha sonra mevcut yapının suç örgütü olduğu anlaşılınca soruşturmanın daha da genişletildiğini söyledi. Operasyonun düzenlenmesi için Polis tarafından 6 aylık teknik ve fiziki takip yapıldığıda kamuoyuna açıklandı.

  
Vali Hulusi Şahin konuşmasında "Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik başlatılan çalışmalarda M.S. A, C.A, R.K, İ.I, M.Ş. M, O.K, A.S, N.I, Ş.G, E.K, İ.A, A.K isimli şahıslardan oluşan oluşumun TCK 220/3 maddesinde düzenlenen 'silahlı suç örgütü' olduğu anlaşılmış, soruşturma genişletilmiştir." dedi.
Vali Şahin  "Liderliğini M.S. A isimli şüphelinin yaptığı Silahlı Suç Örgütünün Çarşı Mahallesinde kiraladıkları ofise, polis baskınlarına önlem için demir mazgallı kapı ve ofisin içini ve çevresini kayıt altına alan kapalı devre kamera taktırdıkları, çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri uyuşturucu madde bağımlılarına sattıkları, uyuşturucu madde satışından dolayı husumet yaşadıkları kişilere karşı bombalı ve silahlı eylemler gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=