Lütfen bekleyin..



Batman’a yakışan bir cafe

28 Aralık 2021, 17:17 - Okunma: 484

İlimizin genç iş insanlarından olan Burhan Koyuncu ve Şahin Tarhan tarafından GAP Mahallesi Cafeler Caddesi içerisinde hizmete giren HİX Lounge, hizmet kalitesiyle büyük beğeni kazandı.İlimize çok yakışan ve ismiyle de tüm yeşillikleri sunan HİX Lounge özellikle gençlerin büyük ilgi odağı oldu. Kanaat Önderi

Kemal Tarhan tarafından açılışı yapılan HİX Lounge, hem yemek hem de görselliğiyle de ön plana çıkıyor. İşletme sahipleri Burhan Koyuncu ve Şahin Tarhan, Batman’a böylesine güzel bir cafeyi hizmete sunmaktan onur ve gurur duyduklarını belirterek “Cafemizde deneyimli aşçılarımızın özenle hazırladığı burger çeşitleri, Tost çeşitleri, aperatiflerimiz ve daha nice tadı cafemizde deneyimleyebilirsiniz.  Ayrıca tamamen ev yapımı olan pasta çeşitleri ile en güzel tatları cafemizde tadabilirsiniz. Cafe ve restoran sektöründe müşterilerimizin beklentilerini; mamullerimizi her zaman taze, leziz ve hijyen ilkelerine uygun, nitelikli ve güler yüzlü personellerimizin sunumuyla, en iyiyi en makul fiyatlara sunan Batman'ın yeni yüzü HİX Lounge herkesi bekliyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=