Lütfen bekleyin..



MHP'li Başkan Çetin, İndirim İçin Sahaya İndi

26 Aralık 2021, 15:59 - Okunma: 431

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin indirim talimatının ardından, Batman Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin sahaya inerek marketler başta olmak üzere esnaflara indirim yapmaları konusunda girişimlerde bulunmaya başladı. Genelde Türkiye, yerelde Batman’da da döviz kurundaki sert düşüş ile birlikte vatandaşların haklı olarak, fahiş fiyatlarda indirim beklediğini belirten MHP Batman Merkez İlçe

Başkanı M. Arif Çetin; “ Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin  talimatıyla harekete geçtik. Fiyat indirimlerinin hızlandırılması için yurt çapında kampanyalara ilimizi de dahil ettik.  
Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin talimatıyla, indirimleri hızlandırmak üzere ilimizde teşvik ve katılım kampanyası başlattık. Kurdaki düşüş hızı, kur bahane edilerek her alanda, her kalemde artırılan fiyatların gerçek ve makul rakamlara indirilmesi için market, esnaf ve birçok mağazayı ziyaret ediyoruz. Kur reel değerlerine çekilirken; fiyatlardaki abartılı artışların sonlandırılması ve özellikle temel ihtiyaç maddeleriyle ilgili piyasa rakamlarının da gerçek değerlerine indirilmesi için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin selamlarını ileterek, esnaf kardeşlerimizden indirime başlamalarını rica ediyoruz.

Ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza, üreticilerimize, tüccarlarımıza, market sahiplerine, toptancılarımızla,  birebir temasa geçerek, milletimiz adına ilgili esnaflarımızdan  indirim kampanyasına katkıda bulunmalarını talep ettik. Ziyaret ettiğimiz bütün esnaflarımız bize tam destek verme sözü verdi. Allah hepsinden razı olsun. Artık herkesin, her kesimin elini taşın altına koymasının zamanı gelmiştir.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=