Lütfen bekleyin..



Gazetemizin 9. kuruluş yıldönümü kutlamaları sürüyor

26 Aralık 2021, 13:55 - Okunma: 519

Gazetemiz Batman Demokrat Haber’in kuruluşunun 9’uncu yıldönümü kutlaması hafta sonu pasta kesimiyle devam etti.Kuruluş yıldönümü pastasını iyi dileklerini belirterek kesen gazetemiz Batman Demokrat Haber İmtiyaz sahibi Nimet Dal beraberinde Batman’ın sevilen müteahhit iş adamı Mahsum Zengin, Gazeteci / Yazar Çevre Gönüllüleri Derneği Yöneticisi Recep Kavuş, Batman gazetesi

 Yazı işleri Müdürü Halit Biliz, Pusula gazetesi yazı işleri Müdürü Aytekin Dal, Rıfat Dal, Orhan Turan, Ramazan Dal ve Halil Candan’la birlikte yıl dönümü pastasını keserek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
GAZETEMİZDEN TEŞEKKÜR
Gazetemiz Batman Demokrat Haber’in nice yıllara erişmesini, can-ı gönülden dileyen Dal. “Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşan dostlarımıza teşekkür ederim. Yeni, yayın döneminde zor şartlara rağmen daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. 9. Kuruluş yıldönümüne girmemiz nedeniyle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, kutlama mesajı yollayan,

Sosyal medya üzerinden, telefon açarak ve gazete büromuza kadar gelerek yanımızda olan iyi dilek ve temennilerini eksik etmeyen tüm il yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, iş adamları, meslektaşlarımız, dostlarımız ve Batmanlı hemşerilerimize teşekkür ederim.” dedi. Yapılan Pasta kesiminden sonra hatıra fotoğrafı çektirildi. Bu arada gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutlamak için gelenler de bu mutlu günümüzde bizlerin sevincine ortak oldu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=