Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinden Kırşehir’e ziyaret

26 Aralık 2021, 13:34 - Okunma: 383

Enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinden bir heyet çeşitli alanlarda ihtisaslaşan diğer üniversitelerin proje çalışmalarından ve deneyimlerinden faydalanmak amacıyla “Tarım ve Jeotermal” alanında pilot üniversite seçilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin,

Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Halil İbrahim Aydın ile Kozluk MYO Müdürü ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rıda Tür katıldı. Ziyaret kapsamında ilk olarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Senato Salonunda görüşen Batman Üniversitesi heyeti üniversitenin ihtisaslaşma sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üniversitenin yürüttüğü pilot projeler hakkında heyetimize bilgiler veren Kurt, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin “Tarım ve Jeotermal” alanında hayata geçirdiği projelerle üniversitenin ve Kırşehir ilinin önemli bir ivme kazandığını belirtti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=