Lütfen bekleyin..



Batmanlı Basketçiler, İzmir ’i devirdi

26 Aralık 2021, 13:30 - Okunma: 497

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde ağırladığı İzmir Bornova Barışgücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı 61-50 gibi farklı bir skorla yendi.Tekerlekli Sandalye Basketbol 1 Ligi’nde başarılı mücadelesini sürdüren Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol

Takımı, bu hafta 19 Mayıs kapalı Spor Salonunda İzmir Bornova Barışgücü  Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı ağırladı. Mücadelenin ilk periyoduna  önde giren Batmanlı basketçiler, ilk periyodu 13-12 önde tamamladı. İkinci periyoda  yine hızlı başlayan Batmanlı başarılı basketçiler maçı baştan sona önde götürdü. Son periyoda da 61-50 gibi farklı bir skorla giren Batman Engelliler spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maçtan 61-50, galip ayrılmasını bildi. 
Maç sonucunu değerlendiren kulüp başkanı Nasreddin Kaya ''1 Lig’de zorlu bir müsabakanın ardından sporcularımızı kutlarım, Batmanı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. önümüzdeki hafta Kocaeli Engelli Basketbol Takımı’yla karşılaşacak''.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=