Lütfen bekleyin..



REAL KONAK’TAN MOTİVASYON GECESİ

24 Aralık 2021, 17:09 - Okunma: 405

Batman’ın parlayan yıldızı Real Konak Hotel personel motivasyonunu artırmak amacıyla moral gecesi düzenledi. Bu yılki uygulama sayesinde otel personelleri bir araya gelerek yorgunluklarını atıp yeni yıla hazırlandılar.Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, ” Yoğun bir yıl geçirdik. Misafir memnuniyeti kadar personel memnuniyeti de

 bizim için önemli. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Misafirlerimizi ev rahatlığında hissettirmek adına personellerimiz tarafından büyük bir özveri gösterildi. Bu tür aktiviteleri her yıl geleneksel hale getireceğiz. Bu tür aktiviteler ekip arkadaşlarımızın daha fazla özveriyle çalışmasına katkı sağlıyor.’’ dedi.

Motivasyon amaçlı düzenlenen etkinlikte oyun havası ve dans müzikleri ile çalışanlar güzel bir gece yaşadı. Başarılı personeller teşekkür sertifikası ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Motivasyon gecesi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=