Lütfen bekleyin..



BATMAN DEMOKRAT HABER 9 YAŞINDA

23 Aralık 2021, 12:05 - Okunma: 578

Kurulduğu günden bugüne Batman’ın sesi olmaya çalışan Batman Demokrat Haber Gazetesi yaşanan tüm zorluklar ve ekonomik sıkıntılara rağmen yayın hayatında 9. yılına adım attı. 23 Aralık 2013 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz bugüne kadar günlük olarak kesintisiz bir hizmet sundu. Gazete imtiyaz sahibimiz Nimet Dal tüm sektörlerde olduğu gibi basın yayın sektörünün de ayakta kalmakta zorlandığını belirterek

geçtiğimiz yıl Batman valiliği ve Batman Belediyesinin yıllardır devam eden Abonelikleri iptal etmesinden dolayı tüm sektörün zorluk içinde olduğunu belirterek Batman’daki resmi kurumların Batman basınına destek ve sahip çıkması gerektiğini belirtti.  

RESMİ KURUMLAR YENİNDEN ABONELİK YAPMALI 

Gazetemizin kurucusu ve aynı zamanda İmtiyaz Sahibi Nimet Dal, yayın hayatında yeni yaşına giren gazetemizin 9. Yılını kutladı. Dal, ‘’Yayın hayatına başladığımız ilk günkü heyecanı 9 yıldır taşıyoruz. Bizleri bugünlere getiren Batman halkına ve okurlarımıza teşekkür ediyorum. Onların sesi olmak için yıllardır gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışacağız. Halkın ve esnafın sorunlarını muhabirlerimiz ve yazarlarımızın kaleminden sütunlarımıza taşıyoruz. Halkımıza sıcak ve taze haberi okutmanın mutluluğunu yaşıyoruz 23 Aralık 2013’teki çizgimizi dün olduğu gibi, bugün de bozmayacağız.Bu süreçte gazetemizin gelişmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, özellikle bizlere desteğini esirgemeyen okuyucularımıza, abonelerimize teşekkür ederim.”dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=