Lütfen bekleyin..



Cemil Turan, Şoförler Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

21 Aralık 2021, 15:33 - Okunma: 772

Batman’da 30 yılı aşkındır şoför ve meslek odaları camiasında bulunan ve daha önceden Minibüsçüler Odası ve Odalar Birliği Başkan vekilliği görevinde bulunan Cemil Turan, Mehmet Usta Lokantasında düzenlediği yemekli basın toplantısında Batman Şoförler Odası’nın 2022 yılında yapılacak seçiminde aday olduğunu açıkladı.Başkan adayı Cemil Turan yaptığı açıklamasında

 “Değerli Batman Şoförler odasına dostlarımın ve tüm değerli şoför kardeşlerimin ısrarı üzerine 2022 yılında yapılacak seçimde adayım.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
Değerli kardeşlerim 30 yıla aşkın aynı mesleği yürütmekteyim, Hepinizin bildiği gibi esnaf teşkilatının her biriminde görev aldım. Kazandığım deneyimi önümüzdeki günlerde Allah Teâlâ bu görevi nasip ederse birlik, beraberlik ve bir dayanışma içerisinde odamızı batman’ın en başarılı ve güzel odası için çabası içinde el birliğiyle olacağım.


Burada koltuk sevdalısı olarak değil, esnaflarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve talibim, Şoför arkadaşlarımın mesleği sebeplerden dolayı birçok hastalıkla karşı karşıya kalmak durumunda kalıyorlar. Şoför arkadaşlarımın tedavileri için özel hastanelerle anlaşma yapma çabası içine olacağım. Aynı zamanda şoför kardeşlerimizin bir çak müfredatlarla karşı karşıya kalmaktalar, tüm bu sorunları 24 saat boyunca çözecek danışmanlığımız mevcut olacaktır. Ticari vergi sigorta ulaştırma ve benzeri sıkıntılarını gerek yerelde gerek ulusal baz da çözme çabası içinde olacağız, aynı şekilde taksici kardeşlerimizin durak sorunları yıllardır aynı durumda, bunları çözümü için esnaflarımızla bir araya gelip ortak akıl ortak kararla çözüm için elbirliğiyle Allah’ın izniyle çözeceğiz. Galerici kardeşlerimizin sorunlarını da iyi biliyorum, aynı şekilde onlarında sorunlarını çözmek için ne gerekirse yapacağıma söz veriyorum.  Üyelerimizin hak hukuk ve menfaatlerini korumak bizlerin en asli görevi olacaktır.  


 Göreve geldiğimizde, esnaflarımıza iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarımızın ücretlerinde iyileştirme getireceğiz. Ve kısa zamanda faaliyet binamıza kavuşmak için gayretler içinde olacağız. Odamızı odalarımızın üyeleri yaraşır aktif bir duruma getireceğiz. Esnafımızın her türlü sevinç, hüzünlü günlerinde mesajla değil bizzat yanlarında olup destek vereceğiz.
 Her üyemizin sorunlarını ile bire bir ilgilenerek esnafımızın dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm noktasında yanlarında olacak bir yönetim anlayışıyla bu göreve talibim saygılarımla”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=