Lütfen bekleyin..



Bakan Soylu’dan itfaiye erlerine teşekkür belgesi

21 Aralık 2021, 15:31 - Okunma: 348

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ağustos ayında Antalya’da çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren Batman Belediyesi itfaiye personelini teşekkür belgesiyle onurlandırdı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına 10 gün boyunca destek veren

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden 14 itfaiye personeline İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla gönderilen teşekkür belgelerini takdim etti. Belediye başkanlık makamında Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, Belediye İtfaiye Müdürü ve 14 itfaiye erini konuk eden Vali Şahin, çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek veren ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırılan itfaiye erlerini başarılarından dolayı tebrik etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendi imzasıyla gönderdiği teşekkür belgesinde “Bu yıl ülkemizin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınlarından sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla ‘Ben de Varım!’ dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle…” notuyla itfaiye erlerine teşekkürlerini iletti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=