Lütfen bekleyin..



Polis’in uyuşturucu operasyonunda yakalandı

20 Aralık 2021, 15:30 - Okunma: 358

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve ekibinin Uyuşturucu tacirlerine ve suçlulara karşı verdiği başarılı mücadele sonucunda kentte her gün operasyonlar devam ediyor. Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından gençleri zehirleyen ve kötü yola sevk eden uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, birçok suçtan araması bulunan M.S.G. isimli şahıs yakalandı.

ZEHİR TACİRLERİNE OPERASYON
Batman İl Emniyet Müdürlüğü kentte, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Seyitler Mahallesi'nde bulunan bir ikamete operasyon düzenlendi. Polis ekipleri tarafından İkamete yapılan aramada; ağırlığı 510 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), poşet içerisinde 90 gram eroin, satışa hazır vaziyette toplam 62 gram olan 59 fişek eroin, bir hassas terazi, 48 tabanca fişeği, 91 kartuş, bir ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildiği ifade edildi.

Yapılan operasyonda; “Uyuşturucu Madde Ticareti, Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Resmi Belgede Sahtecilik” suçları kapsamında 8 ayrı dosya kapsamında aranan ve 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.S.G. isimli şüphelinin yakalandığı belirtildi. Gözaltına alınan şahıs adli Makamlara sevk edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=