Lütfen bekleyin..



Gelecek Partisi 2 yaşında

16 Aralık 2021, 16:25 - Okunma: 371

Gelecek Partisi 2. Yılını Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Teşkilat Başkanı Selim Temurçi’nin katıldığı il başkanları toplantısına canlı bağlanarak gece saat 24:30 da teşkilat binasında pasta keserek kutladı.Polat; ‘Boş yere uğraşmayın dağılırsınız’ dediler. Biz Türkiye için toplandık. Türkiye'nin geleceği olacağına inancımızla toplandık ve bir mucizeyi başardık. Allah her birinizden razı olsun.

Bugün bu yağmurda bu iradeyi gösteren tüm parti üyelerimize ve halkımıza bütün kalbimle teşekkür ederim. Gelecek biziz, gidecek onlar.” Bugün burada 2 yıllık kutlu yolculuğumuzda, bir dönüm noktasındayız. Çünkü Türkiye, yeni bir çağrıyı bekliyor. Cumhuriyetin ve hürriyetin, adaletle yükselişi var” diye konuştu. “Millet bizi çağırıyor” diyen Polat, “Biz de, milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Artık biz hazırız. Şimdi onlar düşünsün! Biz geldiğimizde, bizden öncekiler gibi olamayız, olmayacağız. Kimse merak etmesin. Mahkemelerde, ısmarlama davalara izin vermeyeceğiz. Adil bir Türkiye için çalışacağız. Toplumumuzun her kesiminin avukatı; kendimizin ise savcısı olacağız. Türkiye 19.12.2021 İstanbul’da geleceğin gücünü görecektir” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=