Lütfen bekleyin..



“TP’nin Küçültülme kararı Ekonomik Krizdir”

08 Ağustos 2017, 17:31 - Okunma: 1383

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada TP’nin Küçültülme kararına sert tepki gösterdi. Başkan Ekmen açıklamasında “63 yıldır ülkemizin petrol ve doğal gazını ekonomik değere dönüştüren kamu kuruluşumuz Türkiye Petrolleri özellikle son yıllarda başvurulan yanlış uygulamalar ve tutarsız politikalarla zayıflatılmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana TP çatısı altında yürütülen sondaj, kuyu tamamlama ve jeofizik operasyonlar gibi saha hizmetlerinin TPIC’e devredilmesini, büyük bir taşeronlaştırma ve güvencesizleştirme uygulaması olarak değerlendiriyoruz. Hükümet kamuda taşeron işçilik ile mücadele ettiği bir  dönemde böylesi bir uygulamaya onay verilmesi taşeronlaştırma işçiliğini daha da artıracağını kaçınılmazdır. O geçmiş tarihlerde çalışan dedelerimiz babalarımız ve şimdiki işçi sınıfının canları bahasına bu kurumu ayakta tutmaya çalışmışken küçültmesine asla rıza gösteremeyiz.Türkiye petrollerin küçültülmesi Batman yapılacak en büyük ekonomik krizdir.Bizler T.P emekçisi  ve Emekliler Derneği Batman Şubesi olarak  böyle bir yanlışlık karşısındayız T.P’nin küçültülmesini  yanlış bulduğumuzu ifade ediyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=