Lütfen bekleyin..



BATSO hizmet binasına görkemli açılış

16 Aralık 2021, 12:50 - Okunma: 284

Batman Ticaret ve Sanayi Odasının geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlayan yeni hizmet binası düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılış nedeniyle oda binası önünde program düzenlendi.Batman Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlenen resmi açılış programına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra

Vali Hulusi Şahin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve protokol üyeleri katıldı. Açılış programında konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Gerçekten her geçen gün Batman gelişti, her geçen gün büyüdüğünü büyük bir zevk ve büyük bir memnuniyetle müşahede ediyoruz” dedi.
 “EĞİTİM ŞART DİYORUZ”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası açılışında konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, eğitimin şart olduğu belirterek, vatandaşların tek yürek olup kenetlenmesinde eğitimin büyük bir katkısı olduğunu vurguladı. Akar,

“ Batman’a birkaç sefer gelme fırsatımız oldu. Gerçekten her geçen gün Batman gelişti, her geçen gün büyüdüğünü büyük bir zevk ve büyük bir memnuniyetle müşahede ediyoruz.  Eğitim şart diyoruz. Açılışını yapacağımız okul açılışlarının ne kadar önemli olduğunu, burada ki gençlerin ne kadar zeki ve akıllı olduğunu, eğitime ne kadar müsait olduğunu gençlerle beraber gördük. 84 milyon vatandaşımızın tek yumruk tek yürek olması bakımından eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.” dedi. 
 “PARİS TİCARET ODASI NE İSE, BATSO DA AYNI STANDARTTADIR”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının resmi açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “ Biz Batman’da iki hayırlı iş için buradayız. Birincisi Batman’a kazandırdığımız okulumuzun açılışını yapmaktır. Batman’a bu okulun kazandırılmasında Abdulkadir beyin ve Arif Güneş kardeşlerimin, başkanlığının büyük emekleri var. Allah onlardan razı olsun. Bizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 20 milyonluk yatırımla, bugünkü miktarla bunu gerçekleştirdik. İkincisi de Batman Ticaret ve Sanayi Odasının bu muhteşem binasının açılışını yapmaktı. Sağ olsun sayın bakanımız Batman’a gidiyorum, beraber gidelim deyince biz de binanın açılışını yapmak için gidelim beraber açılışını yapalım sayın bakanım dedik. Allah razı olsun kırmadılar, katılıp geldiler.” dedi.


BATSO BAŞKANI DEMİR VE EKİBİNE ÖVGÜ
BATSO binasının açılış programında konuşan vali Hulusi Şahin, Batman’da ne iyi ise, ne güzel ise, hangi iş yapılmalı ise, memlekete, millete, devlete ne faydalı ise onun yanında bedel ödemeye razı olarak duran çok kıymetli bir yönetimin olduğunu belirtti. Vali Şahin, “Batman Ticaret ve Sanayi Odası kıymetli başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle Batman’da ne iyi ise, ne güzel ise, hangi işe yapılmalı ise, memlekete, millete, devlete ne faydalı ise onun yanında bedel ödemeye razı olarak duran çok kıymetli bir yönetimdir.  Ben huzurlarınızda Batman Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine tek tek ve tabi ki tüm sanayicimize, ticaret adamlarımıza teşekkür etmek istiyorum. BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ise  Odanın yapımında emeği geçen günün Valisine, il genel meclisine, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na katkı sundukları için teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=